ÅKP med nytt kontor i Fosnavåg
Robert Voldnes utenfor «Horisont» - Foto Geir Egil Eiksund (Vestlandsnytt).

ÅKP med nytt kontor i Fosnavåg

ÅKP, MAFOSS og klyngene GCE Blue Maritime Cluster og NCE Blue Legasea flytta i sommer inn i nytt kontor i bygget «Horisont» på Mjølstadneset i Fosnavåg.

– Det er et svært spennende miljø på Mjølstadneset, med mange ambisiøse bedrifter. Vi ønsker å være enda tettere på det spennende næringslivet på søre, og dermed er dette et fornuftig sted for oss å ha kontor. Rita Sævik tok i fjor kontakt og inviterte ÅKP til å ta del i det nye bygget, og vi fant ut at vi ønsket å være til stede her, sier Per Erik Dalen, CEO i ÅKP.

Robert Voldnes i ÅKP Entreprenørskap, sammen med Jan Thormodsæter og Jannike Tuvik Skarbø i MAFOSS, har benyttet kontoret mest i høst, siden de er lokalisert i området fra før. Men bygget er også et flott sted for ÅKPs distribuerte kursaktivitet. Vi har allerede kjørt vår første StepUp-samling på Horisont, og planlegger nå hvilke aktiviteter vi skal bruke bygget til neste år.

Her er Håvar Risnes i ÅKP Entreprenørskap, i lag med Jannike Tuvik Skarbø og Jan Thormodsæter i MAFOSS (heilt til høgre). Ved sida av Jan står Robert Voldnes. Foto: Geir Egil Eiksund/Vestlandsnytt.