En arena for alle typer arrangement

En arena for alle typer arrangement

ÅKP Blue Innovation Arena er storstuen til ÅKP og det er her vi tar imot flest besøk. Her finnes fantastiske presentasjonsmuligheter, blant annet i form av storskjermen ved inngangspartiet og i den såkalte rotunden, som får fram budskapet i en sirkel rundt tilhørerne. I tillegg ligger også VR-laben, ÅKP Studio og Idélaben i arenaen, for ikke å snakke om at flere av gründerne og vekstselskapene som er tilknyttet ÅKP har fast plass her. I disse lokalene tar vi imot alt fra studenter til bedriftseiere og topp-politikere. I 2022 har arenaen vært et sted både for kurs, seminarer, webinarer, workshops, møter, forum, nettverkstreff, feiringer, pressekonferanse og afterparty, for å nevne noen av arrangementstypene. Her avvikler vi også profesjonelt gjennomførte idélaber, webinarer og ScaleUp-program.

Lokalene våre rommer så mye, samlet kan vi si at vi i 2022 har hatt følgende arrangement hos oss:
Direktesendinger, webinarer, innspillinger, medietreningskurs, idélab, utviklingsprogram, besøk fra foreninger, delegasjoner, politikere, akademia, ÅKP ScaleUp, nettverksmøter, Cyber Security Forum, IIOT Forum, Investormatch, Trykktanken, workshops, kurs i alternative energibærerer, omvisninger, møter, feiringer, konferanser, afterparty, helgekurs, kurs i prosjektledelse, strategisamlinger, pressekonferanser, samlinger, frokostmøter og enda er ikke alt nevnt.

Om vi er stolte over dette? Ja, det er vi. Arenaen er i sannhet en av regionens fremste, profesjonelle, møtesteder. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan vi kan jobbe sammen i lokalene.