– En stor anerkjennelse som vil bety mye for bedriftene vi samarbeider med

– En stor anerkjennelse som vil bety mye for bedriftene vi samarbeider med

Å kunne avslutte 2022 for ÅKP Entreprenørskap med en slik anerkjennelse var så fint. Det jeg snakker om, er at ÅKP gjennom en omfattende søknadsprosess kom gjennom nåløyet til Siva, og ble tildelt ny tiårskontrakt i det nasjonale inkubatorprogrammet.

ÅKP får de neste ti årene økt det årlige tilskuddet fra fire til seks millioner kroner. Vi får altså to millioner kroner mer hvert år sammenlignet med i dag. Dette betyr at vi kan fortsette å tilby relevante tjenester, og enda flere bedrifter i regionen kan nå sitt potensial for økt verdiskapning og vekst. Det er det all grunn til å juble for.

Året ellers har vært preget av et høyt aktivitetsnivå, og lansering av ÅKP StepUp, vårt nye avklaringsprogram for etablerte bedrifter. Det består av fire fysiske heldagssamlinger fordelt på sju uker. Programmet er rettet mot vekstorienterte små og mellomstore bedrifter som har visjoner om bærekraftig og lønnsom vekst. Målet med programmet er å gi deltakerne kunnskap og verktøy som gjør dem i stand til å utforme og gjennomføre en vekstrettet forretningsplan. Vi får svært gode tilbakemeldinger på StepUp, som allerede har fullført tre kull.

Året har vært hektisk og innholdsrikt med stor aktivitet i alle våre tjenester. Ikke rart vi har det kjekt på jobb.