Fellesskap med mat og prat i innovasjonsarenaen

Fellesskap med mat og prat i innovasjonsarenaen

Hver måned har vi felles fredagslunsj i arenaens lokaler. Vi setter frem lunsj for gründere, bedrifter, akademia og besøkende. Stort sett er vi rundt 25 personer, og vi oppfordrer til at man setter seg sammen med noen man ikke har pratet med før.

Disse lunsjene handler om å bygge relasjoner, bidra til informasjonsutveksling og få en pause fra arbeidet man gjerne er fordypet i. Vi inviterer også bedrifter eller besøkende til å gi en kort presentasjon om hva de holder på med, fortelle om milepæler eller utfordringer.

Fredagslunsjene innbyr gjerne til en ekstra lang prat, en pust i bakken eller rett og slett bare gleden av å kunne være sammen. Tilbakemeldingene er svært positive fra alle som har deltar. Mange sier at dette ikke bare er hyggelig, men at lunsjene har det lille ekstra, en mening som gir nytt kunnskapspåfyll og nye bekjentskaper. Et par ganger i året dekker vi også til langbord med senere lunsj enn vanlig, underholdning og ekstra feiring av sportslige begivenheter eller sesong. Det skal være trivelig og god stemning i lokalene våre.

– Kom på besøk, er oppfordringen fra arenaens leder og omsorgsfulle «mor», Ellen Torset.